tirsdag 30. september 2014

Quiz

Dette er en quiz vi fikk på skolen som skal vise om vi kan hente inn informasjon om interiør på en bra måte.


1. Høstens interiørtrender kan kjennetegnes med metallfarger, som kobber, sølv og gull. materialer som metall og tre, sterke farger og geometriske mønstre vil også komme. I år skal man mikse og matche, generelt bare ha det gøy med interiøret. pastellene er mer dempet denne sesongen enn i fjor. men den store fargen i år er blågrønt, med mye blått i seg.
(http://www.blogg.vakrehjem.no/2014/08/hostvinter-interiortrender-201415/

Viivilla.no har funnet en undersøkelse som sier at det kommer til å hovedsaklig bli 4 stiler i 2014. her er noen stikkord for de forskjellige. 

Rafinert natur
masse naturmaterialer (ikke drivved), dempede farger, solid håndverk, kontraster i tekstuerer.Nordisk symfoni

luftig lekent og fritt, lyse toner med mørkere undertoner, lag på lag. 
Lekende nostalgi
sommer og sol, mindre stramme linjer, fargeglede, miljøvennlig og ærlig.
Bisarr eleganse
overdådig, overasskende, masse mønster.
(http://www.viivilla.no/interior/interior-inspirasjon/interiortrender-for-2014/)


2. Bernhardt design er veldig moderne og aktuelle innenfor årets trender. med de sterke fargene, store kontrastene og spennende formene på møblene sine.


 (http://www.bernhardtdesign.com/)


3. begrepet tidløst, betyr at noe aldri blir umoderne, men holder seg like fint år etter år. et eksempel på tidløst design er egget som er en stol laget av Arne Jacobsen den ser ut som et åpnet egg, og har klart å holde seg moderne i flere tiår.


4. Arne Jacobsen sitt design er tidløst og vakkert, derfor liker jeg det spesielt godt. Det er litt spesielt siden du kan kjøpe et designstykke, og da vet du at du har det i flere tiår fremover.                                 

De har rene fine linjer og ikke noe forstyrrende på seg. det er nesten bare det mest nødvendige på designet. dette gjør at de vil holde seg fine og kan passe in uansett hvordan stil du har i flere år fremover.

5. vi kan si at bambus er et miljøvennlig materiale fordi det har en høy slitestyrke. Det har også en voksetid på 5 år, derfor er bambus nesten helt fornybart. Bambus kan brukes til alt, siden det er hardt, solid og fleksibelt.

(http://www.klikk.no/bolig/inspirasjon/article367977.ece)

6. I Bodø finnes det flere kjøkkenleverandører. noen eksempler er kvik som sier de slår alle priser. Bodø interiør som er en lokal møbelbutikk. Norema som har skandinavisk stil som sin hovedstil på kjøkken. dette var de jeg fant, men det finnes sikkert flere rundt omkring. 

7. Hos oss 2 og Charlottes gaver og interiør. er en selvstendige interiørbutikker i Bodø,

8. Møbelringen, Nille, Fagmøbler, Jysk, Bohus, Åhlens, er alle eksempler på kjedebutikker i bodø som selger interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar